Lënda e TIK-ut

TIK | Matura 2020Kjo faqe është zhvilluar që të ndihmojë nxënësve të gjimnazit në përgaditje për testin e maturës në lëndën e TIK-ut përmes kuizeve dhe modeleve të ndryshme testesh.

JAVA - 15 PYETJE

Kuiz provues në Java

Kuizi

KUIZ MATURE - 50 PYETJE - A

Pyetja të permbledhura nga testet e Maturës

Kuizi

KUIZ MATURE - 50 PYETJE - B

Pyetja të permbledhura nga testet e Maturës.

Provo testet këtu

SISTEMI KOMPJUTERIK - 15 PYETJE

Kuiz provues mbi temën Sistemi Kompjuterik

Kuizi

LISTË E TESTEVE NË VITE

Liste e testeve.

Provo testet këtu

NJERËZ QË KANË NDIKUAR NË TEKNOLOGJI

Përmbledhje e biografisë së njerzve që kanë ndikuar në teknologji
- Paul Allen - Steve Ballmer - Jeff Bezos - Reed Hastings - Mark Zuckerberg - Sergey Brin - Larry Page - Michael Dell - Larry Ellison - Meg Whitman - Steve Wozniak - Jerry Yang - Mark Cuban - Elon Musk - Richard Branson -Travis Kalanick -Jony Ive - Marissa Mayer - Tim Cook - Sheryl Sandberg - Bill Gates -Tim Berners-Lee - Nathaniel Borenstein - Marty Cooper -Grace Murray Hopper - Robert Noyce - Alan Turing - Fusajiro Yamauchi - Kenneth Dunkley - Jack Dorsey - Steve Jobs