Blogu Ynë

Puna Jonë | Keshilla | Mundësi

15/03/2020

Portfolio Online

Shkruar nga Blerona Grainca

Një portofolio eshtë një mënyrë prezantimi i vetes, aftësive dhe krijmtarisë. Një mjet për të promovuar veten, talentit dhe aftesitë, që të jep mundësinë e një përshtypjeje të parë,sa më të mirë.

Lexo më shumë [...]

15/03/2020

Krijimi i një CV-je

Shkruar nga Entela Bajrami

CV-ja është dokument shumë i rëndësishëm që përdoret kur duam të aplikojmë për ndonjë vend pune. Si i tillë, duhet të shkruhet në mënyrë sa më profesionale.
Cilësia e CV-së varet nga përmbajtja, drejtshkrimi, estetika dhe kronologjia. E, një CV cilësore rritë shancat për punësim.

Lexo më shumë [...]


15/03/2020

Si të filloni një blog?

Shkruar nga Sara Jashari

Blog në gjuhen shqipe do të thot "Ditar apo Web-Ditar” kurse në një koncept tjetër njihet me termin postim. Përmes blog-ut ne mund t’a mbajmë webfaqen tonë aktive dhe sa më shumë artikuj të ri apo sa më shumë blog-postime të reja të bëjmë aq më shumë ka gjasa qe webfaqja jonë të shkojë më lartë në motorët e kërkimit.

Lexo më shumë [...]

15/03/2020

Si të shkruani një email zyrtar?

Shkruar nga Lorik Krasniqi

Një email zyrtar përdoret kur kryeni biznes me një bashkëpunëtor, duke dërguar një përshkrim profesional, ose që korrespondon në lidhje me një punë. Praktikat më të mira përfshijnë përdorimin e një përshëndetjeje zyrtare si, "I dashur [Emri]", "mbyllja me, "sinqerisht ", dhe mbajtja e linjës temë e detajizuar dhe përshkruese.

Lexo më shumë [...]